neděle 24. června 2012

Madagaskar 3 - co si o něm myslíte?

Madagaskar 3 Afro cirkus :)
Madagaskar 3 Afro cirkus :)
V polovině června přišel film Madagaskar 3 do kin a už jsou na něj bouřlivé ohlasy. Polovina lidí jej kritizuje, druhé polovině se líbí. Děti jsou nadšené. V Československé filmové databázi má k dnešnímu dni film Madagaskar 3 skóre 77%, což je na animovaný film dobré skóre. A co si myslí diváci?



Přečtěte si několik komentářů z ČSFD k flimu Madagaskar 3

"Klidně přiznávám, že první dva díly série se mi nelíbily. O to příjemněji mě překvapila tahle ztřeštěná animovaná groteska Madagaskar 3, ve které logika nemá co dělat, ale vůbec to nevadí. Promakané gagy, jejich závratné tempo i vizuálně parádní cirkusová čísla představují dvakrát tolik zábavy než první dva díly dohromady. Navíc je tu spousta svěžích nových postav, včetně nadlidsky výkonné kapitánky DuBoisové, díky které mají hrdinové konečně i pořádného protivníka." (uživatel Slarqur, 18.6.2012)




"Trošku jsem se bála, protože na druhý díl se dalo dívat, ale nebyla to žádná bomba. To ovšem neplatí o tomhle pokračování Madagaskar 3. Skvělý, skoro jako jednička. Dobrý příběh, spousta vtipných scén (a i spoustu nesmyslných, třeba to co tam předváděl ten lev, tygr či co to bylo, při proskakování klíčovou dírkou, ale co už :D) a naprosto výborný soundtrack. Tenhle díl se vážně povedl. 4* "Dadadadadadadada Cirkus afro, cirkus afro, puntiky puntiky puntiky. Afroooooo!" (uživatel Rosaviva, 14.6.2012)

Tento Martyho song z Madagaskar 3 si pusťte tady:






"Cha cha, tak tohle se fakt povedlo. První díl mě fakt moc nebral, ale tohle byla hoďka a půl fakt dobré zábavy. Do kina jsem přišel unavenej a hrozilo, že usnu, ale na to nebyl čas - furt se tam něco dělo a bylo to většinou akční. Kapitánka Chantal DuBois byla sice trochu moc supermanovská, ale neva, sranda. Bylo tam několik fórků, co snad děcka ani nemužou pochopit, tak oceňuju, že tvůrci myslej i na rodiče, kteří svý haranty musí brát do kina. " (uživatel Radiq, 24.6.2012)

"Madagaskar 3 nebýt ve 3D byl by strašnou blbostí. Nelogika a nesouvislost cloumá celým příběhem. Musím však napsat, že když toto opominete tak se budete bavit. Já se bavil, má dcera se řechtala smíchy..." (uživatel Terva, 12.6.2012)

A jak se líbil Madagaskar 3 Vám?

1 komentář:

  1. Tento film tedy Madagaskar 3 vypadá slibně škoda že v kinech ho dávají v dobu kdy něco mám v plánu.Nickelodeon blog

    OdpovědětVymazat