neděle 24. června 2012

Zebra Marty a Madagaskar 3

Marty ve filmu Madagaskar 3
Marty ve filmu Madagaskar 3

Kam se dostane oblíbený hrdina v dalším pokračování filmu Madagaskar 3? 

Nebýt zebry Martyho, naši oblíbení hrdinové by svou cestu až do pokračování Madagaskar 3 nedošli. Marty žil 10 let v zoologické zahradě v New Yorku a přál si vidět divočinu. A tak v noci po oslavě svých 10 narozenin utekl ze zoo a jeho přátelé lev Alex, hrošice Glorie a hypochondrická žirafa Melmen se ho vydali hledat. Nicméně byli odchyceni a odeslání s dalšími zvářaty na lodi směrem do Martyho vysněné divočiny. Souhrou náhod se však dostali na Madagaskar.


Marty mezi svými - co předcházelo filmu Madagaskar 3




V druhém pokračování filmu Madagaskar se naši hrdinové při pokusu o odlet z Madagaskaru dostanou do nejdivočejší africké divočiny. Zde Marty konečně pocítí, jaké to je být součástí velkého stáda a cválat s ostatními zebrami divočinou. Přestože i ostatní hrdinové zde zažijí zajímavá dobrodružství (přečtěte si příběh lva Alexe od počátku až po Madagaskar 3), rozhodnou se nakonec stejně odletět a dostat se do New Yorku.
Marty a jeho stádo, Madagaskar 2

Marty ve filmu Madagaskar 3

 

V novém filmu Madagaskar 3 se Marty dostane společně se svými přáteli do putovního cirkusu. Jak se tam dostane? Podaří se všem nakonec dostat zpět do New Yorku? Zajděte si na nový Madagaskar 3 do kina :)

A pro pobavení - video z Martyho narozenin

Žádné komentáře:

Okomentovat